Westflank 

Utrecht

Naast het centraal station in Utrecht worden 2 torens gebouwd met woon appartementen. fase 3B en 3C

Wij sluiten het gebouw aan op stadverwarming en stads koeling

EDGE Olympic

Amsterdam

Edge Olympic is een kantoorpand op de Zuidas in Amsterdam. Het ondergaat een circulaire transformatie, waarvoor wij een koeling installatie en een CV installatie gaan aanleggen.

The CoolTower

Rotterdam

Midden in het centrum van Rotterdam staat The CoolTower. Met zijn 150 meter is het de hoogste woontoren van de stad. Wij sluiten het gebouw aan op de stadsverwarming en stadskoeling.

EDGE Amsterdam West

Amsterdam

Een kantoorgebouw uit 1970 in Amsterdam West wordt getransformeerd tot een duurzame werkplek met een spectaculaire glazen koepel. Wij leggen in het pand de koeling en een CV installatie aan.

Little Coolhaven

Rotterdam

Op een steenworp afstand van de Euromast vind je Little Coolhaven, 15 gebouwen met loft-appartementen en bedrijfs- en kantoorruimtes. Wij sloten stadsverwarming aan in deze ‘urban village’.

up:town

Rotterdam

Vlakbij station Blaak staat het imposante up:town. Wij legden stadsverwarming aan voor de luxe appartementen en penthouses in deze woontoren.

Pontsteiger

Amsterdam

Pontsteiger is misschien wel één van de meest spraakmakende gebouwen van Amsterdam. Voor de woontoren met winkel- en horecaruimtes legden wij zowel stadsverwarming als stadskoeling aan.

Al 0
meter pijp gelegd