Maak kennis met Joost Wubben

Als 18-jarige jongen ging Joost Wubben in loondienst bij de firma Broeders. Broeders was een bedrijf van de oude stempel: zowel in de tak loodgieters als in de tak CV monteurs werkten echte ambachtsmensen. De liefde voor het vak en de kunde van de ambacht die hij daar opdeed nam hij mee toen hij in 2004 met alleen een lasdiploma niveau 3 op zak zijn eenmanszaak begon.

Inmiddels is Wubben Montage bv uitgegroeid tot een bekwaam en ervaren bedrijf met gemotiveerde en gediplomeerde medewerkers, die als team opereren om aan al uw wensen te voldoen. Wij rijden heel Nederland door om projecten tot een goed einde te brengen.

Als allround montagebedrijf zijn wij werkzaam in de installatietechniek, waarbij wij ons vooral richten op utiliteitsgebouwen en grote woonprojecten. Dus of u nu een technische ruimte nodig heeft voor uw kantoorpand, of uw appartementencomplex wilt aansluiten op het net van Stadswarmte, bij Wubben Montage bv bent u aan het juiste adres. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop: wij bieden het beste maatwerk voor een zo gunstig mogelijke prijs.