Stadskoeling en stadsverwarming

 

De vraag naar duurzame energie neemt sterk toe. Bij de productie van elektriciteit komt veel warmte vrij, die gebruikt kan worden voor het verwarmen van woningen. Dit groene alternatief voor de reguliere boilers en geisers heet stadsverwarming.

Wubben Montage heeft al meer dan 5 jaar ervaring met het installeren complete collectieve warmte- en koude distributiesystemen voor zowel groot- als kleinverbruik.

 

Cv- en koel installaties

 

Naast dat een goede verwarmingsinstallatie essentieel is in elke woon- en werkruimte, worden koelinstallaties steeds minder een overbodige luxe.

Al 16 jaar leveren de installateurs van Wubben Montage het beste maatwerk voor zowel groot- als klein verbruik. Kwaliteit in producten, materialen, montage en service zorgen ervoor dat onze klanten altijd tevreden zijn.

 

Gecertificeerd laswerk

 

Staal – De kwaliteitseisen voor lassen worden steeds strenger. En dat is maar goed ook. Gecertificeerd laswerk houdt niet alleen in dat de laswerken van een uitstekende kwaliteit zijn, maar ook dat het proces van het lassen aan veiligheidseisen voldoet en dat de specifieke methodes waarop gelast wordt streng gecontroleerd zijn.

Onze lassers leveren hoogwaardige en gecertificeerde las- en montagewerkzaamheden voor verschillende toepassingen.

Rvs – Voor toepassingen in roestvrijstaal leveren onze lassers hoogwaardig en gecertificeerd laswerk. Dat houdt niet alleen in dat de laswerken van een uitstekende kwaliteit zijn, maar ook dat het proces van het lassen zelf aan veiligheidseisen voldoet.

Onze lassers verrichten gecertificeerde laswerkzaamheden voor zowel dikwandig- als dunwandig leidingwerk van roestvrijstaal. Zo zijn de door ons samengestelde producten extra duurzaam.

Technische ruimtes

 

Voor technische ruimtes draaien wij onze hand niet meer om. Dus of het nu luchtbehandelingskasten, warmte-koudeopslag, koelmachines, verdelers of distributieleidingen betreffen, onze installateurs leveren betrouwbaar maatwerk.

Zo kunnen alle installaties overzichtelijk in één ruimte worden geplaatst, en hoeft onderhoud en service uitsluitend in de betreffende ruimte verricht worden.